• 010 - 818 30 50
Winkelwagen
0 producten

Whitetobrown Spray Mist Medium (200ml) + Handschoen Actie

9 review(s)
Voorraad Ruim op vooraad
€ 29,95
  • Morgen in huis
    Vandaag voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Veilig online betalen
    Betaal veilig online via iDEAL, op rekening of onder rembours
  • PostNL PakjeGemak
    Laat uw pakket bezorgen op 1 van de 2000 afhaalpunten

Klantenreviews

9 artikel(en)

per pagina
  1. Top product!

    Hallo Whitetobrown,
    wij vonden het echt een top product en we vonden het super leuk om dit product te mogen reviewen. We raden het echt aan iedereen aan dit product te bestellen. Wij zelf hebben er vrij veel last van dat we niet snel bruin worden, geloof ons, dit is de oplossing!

    Door Lifeof2sisters.com, geplaatst op 16-08-15
  2. Fantastisch !

    Heb al heel veel crèmes en sprays gehad maar dit is gewoon de beste ! Mooi natuurlijke kleur en geen vlekken !

    Door René , geplaatst op 11-03-15
  3. nooit meer vlekken

    Het eerste product dat ik heb geprobeerd dat echt niet vlekt!
    Geeft zelfs met een hele blanke huid een natuurlijk resultaat.

    Door Tamara, geplaatst op 28-07-14
  4. Super!!!!

    Eerst product waar ik mee startte is en blijft mijn favoriet !!!!Zeer fijn nevel .... vlekken nihil , een prachtige bruine tint en zeer natuurlijk resultaat , gewoon Top!!!!!

    Door Caroline Maison Pure Line, geplaatst op 27-06-14
  5. Geweldig

    Als ik 6 sterren kon geven dan kreeg Whitetobrown Mist dat van mij.
    Ik gebruik het zelf regelmatig en krijg van mijn klanten de complimenten dat ik zo'n mooie bruine kleur heb, je ziet er meteen veel beter uit.
    Mijn klanten zijn zelf ook enthousiaste gebruikers van WtB mist.
    Absoluut een aanrader!

    Door Ellen, geplaatst op 27-06-14
  6. De oplossing!!!!

    Nooit meer met een bleke toet je gek smeren met een bronzer of dichtsmerende pancake om een mooie en egale bruine teint te krijgen, even sprayen en je hebt een paar dagen een fantastische ikkomzouitdezon-look! Absoluut een aanrader!!! Ik kan niet meer zonder!!

    Door Carla van den Brink, geplaatst op 24-06-14
  7. Makkelijk!

    Een super mooi produkt. Ideaal om juist plaatselijk me te werken het hele jaar door. Ruikt heerlijk. En resultaat is mooi.

    Door Geralda, geplaatst op 24-06-14
  8. Zeer prettig

    Klanten kochten dit produkt bij ons in de salon, en zijn erg tevreden. De Whitetobrown body mist word als zeer prettig ervaren, makkelijk in gebruik. Geen vieze handen en snel mooi egaal resultaat. Ik gebruik het zelf ook voor declotee en gezicht en ben er zelf ook erg blij mee.

    Door Andrea, geplaatst op 20-06-14
  9. Top product

    Ideaal product, zeer fijne nevel waardoor de kans op vlekken nihil is. Prachtige bruine en zeer natuurlijke teint. Persoonlijk vind ik de mist met name voor het gezicht en decolleté geschikt.

    Door Bruijn, geplaatst op 20-06-14

9 artikel(en)

per pagina

Schrijf uw eigen review

Whitetobrown Spray Mist Medium (200ml) + Handschoen Actie

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Aantal sterren